Derde vragenlijst voor Bewonerspanel Gronings Perspectief

Babet Kanis Nieuws

Vanaf vandaag kunnen leden van het Bewonerspanel de derde vragenlijst invullen van het onderzoek Gronings Perspectief. Naar aanleiding van de aardbevingen onderzoekt de Rijksuniversiteit de gezondheid, veiligheidsgevoelens en het toekomstperspectief van Groningers in alle 23 gemeenten. De opdrachtgever is de Nationaal Coördinator Groningen. Het onderzoek levert niet alleen kennis op over de aardbevingen, maar ook over de staat van de Groningers in het algemeen.

Wie nog mee wil doen aan het onderzoek kan zich hier aanmelden. De tweede enquête kan tot 30 november 2016 worden ingevuld.

In deze derde vragenlijst komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Het welzijn en het toekomstperspectief van mensen in uw omgeving
– Uw mening over het welzijn en de toekomst van kinderen en jongeren in Groningen

De vragenlijst bevat ook een aantal vaste vragen die we in elke vragenlijst opnemen. U kunt de vragenlijst starten via deze website: www.groningsperspectief.nl/vragenlijst

Bent u lid van het Bewonerspanel, maar heeft u geen e-mail ontvangen over de derde vragenlijst? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@groningsperspectief.nl of te bellen met het nummer 050 – 363 7610 (op werkdagen tussen 8.30 en 16.30).